Hoe ontwikkel je je intuitie

Gepubliceerd op 2 juni 2023 om 14:52

We hebben veel boeken over intuitie, hooggevoeligheid, derde oog, een warm hart. Intuitie is natuurlijk een heel verfijnd instrument dat we als mens kunnen inzetten. Ik vroeg me daarom af, of je daar dan nuttige of zinnige boeken over kunt schrijven. Ik heb een paar juweeltjes gevonden en geef in dit blog de korte inhoud daarvan weer:

Het boek: Jouw beschermengel van Kermie Wohlenhaus. De schrijfster legt je stap voor stap uit hoe je met je beschermengel in contact kunt komen. Aan de hand van duidelijke oefeningen leert zij je om de subtiele signalen van je engel op te pikken en te duiden. Daarnaast beantwoordt Wohlenhaus veelgestelde vragen over engelen en deelt ze de meest bijzondere verhalen uit haar jarenlange ervaring als angeloloog.

Het boek: Luisteren naar je innerlijke stem van Lee Coit. We hebben allemaal een innderlijke stem, een gids, die ons bijstaat

en leidt. Een stem die een bron is van waarheid en antwoord kan geven op onze vragen - de antwoorden liggen in ons.

Als we ons bewust worden van onze innerlijke stem en ernaar luisteren, kan dat een grote rust en innerlijke tevredeneheid geven. Lee Coit beschrijft manieren om die innerlijke stem te vinden. Hij laat zien dat die gids dichtbij is, als onze eigen gedachten.

We leren hoe we naar die stem kunnen leren luisteren en hoe deze leiding kan geven aan ons leven en ons kan helpen bij het nemen van beslissingen. Luiseren naar onze innerlijke stem kan altijd en overal - rust en evenwicht in ons zullen we erdoor krijgen.

Het boek: Intuitieve Ontwikkeling, praktisch omgaan met energieën, bewustwording van onze aura en chakra's van Linda Keen. Intuitieve begaafdheid en de ontwikkeling van zulke gaven is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Ze geeft een goed beeld van wat intuitieve vermogens betekenen in het leven van alledag. Psychische ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal.

In het hele boek  klinkt duidelijk door dat het ontwikkelen van helderziende vermogens geen doel op zichzelf is: het moet worden gezien als een logisch gevolg van geestelijke ontplooing en bevrijding van storingen en conditioneringen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.